skip to Main Content

Gravures

Marielle Overdulve

hanger

In dit hangertje heb ik de afbeelding van het Zeeuwse knopje gegraveerd. Het hangertje zelf is licht gebogen. De verdiepte lijntjes van de handgravure heb ik antraciet-grijs gerodineerd, zodat de afbeelding wat sprekender wordt. De gravure kan ik ook licht houden, dan sprankelt hij wat meer en is de afbeelding van het Zeeuwse knopje wat subtieler. De hanger heeft een zacht mat-geschuurde afwerking.

Aan de achterzijde zit een buisje waar het collier doorheen kan. Omdat het buisje  een beperkte opening heeft (2,5 mm), kunnen er alleen colliers doorheen met kleine slotjes/oogjes aan het uiteinde. De hanger staat het mooist aan een wat stijver collier, zodat het mooi rond hangt.

De hoogte van het gebogen plaatje is 22 mm.

Materiaal geelgoud 750

Hanger los  € 645,-

Geelgouden 750 spiraal-collier vanaf  € 406,-

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Gravures'
ring
gravure divers
read more
ring
gravure Zeeuwse knop zilver
read more
ring
gravure Luctor et Emergo zilver
read more
ring
gravure Zeeuwse knop geelgoud
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top