skip to Main Content

Oester

Marielle Overdulve

oester hanger

De zilveren oester-hangertjes hebben een doorsnede van 15 à 17 mm. De vormen variëren wat, de éne is wat ronder van vorm, de andere weer wat grilliger.

In het midden zit een zoetwaterpareltje. Eigenlijk niet precies in het midden, want ik kijk per sieraad waar het pareltje naar toe rolt en waar hij mooi staat, en daar bevestig ik de parel. De parel is ingeboord en zit stevig op het sieraad vast.

Aan de achterzijde van de hanger zit een oogje dat je aan de voorzijde niet ziet. De ketting staat mooi aan een jasseron-kettinkje, maar staat ook heel mooi aan een edelstalen, wat stijver spiraalcolliertje, dan ligt de nadruk wat meer op de oesterhanger.  Het mooiste plekje voor de hanger is net onder het kuiltje in de hals.

Materiaal zilver 925 en een zoetwaterpareltje

Hanger los  € 95,-  

Edelstalen collier  € 45,-

Zilveren jasseron collier (ø2,5mm)  € 30,-

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Oester'

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top