skip to Main Content

Gravures

Marielle Overdulve

oorknopjes

In deze oorknopjes heb ik de afbeelding van het Zeeuwse knopje gegraveerd. De oorknopjes zijn licht gebogen. De verdiepte lijntjes van de handgravures zijn antraciet-grijs gepatineerd, zodat de afbeelding wat sprekender wordt. De gravure kan ook licht blijven, dan sprankelt hij wat meer en is de afbeelding van het Zeeuwse knopje wat subtieler. De oorknopjes hebben een zacht mat-geschuurde afwerking.

De stekertjes aan de achterkant zitten net boven het midden, waardoor het gebogen plaatje aan de onderzijde met het oorlelletje mee welft.

De hoogte van de gebogen plaatjes zijn 17 mm.

Materiaal zilver 925

Prijs per paar  € 290,- 

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Gravures'
ring
gravure divers
read more
ring
gravure Zeeuwse knop zilver
read more
ring
gravure Luctor et Emergo zilver
read more
ring
gravure Zeeuwse knop geelgoud
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top