skip to Main Content

Zeeuwse Dopringen 2.0

Marielle Overdulve

Dopring 2.0

Deze ring is een echte eyecatcher. De basis is een cirkel met een doorsnede van 25 mm die rond is gebogen. Omdat de ring vrij groot is staat hij ook erg mooi om de middelvinger. De ring sluit aan om de vinger en zit daardoor heel prettig.

Naar wens kunnen de dopjes van geel- of roodgoud. Het midden van deze ring is open gezaagd, ajourgezaagd heet dat in vaktermen.

De basis is van zilver, wel of niet antraciet-geoxideerd. Een lichte, niet-geoxideerde ring wordt na verloop van tijd tussen het draadwerk in ook altijd wat grijzer van kleur.

De dopjes zijn van goud 750.

Ajourgezaagd midden   € 597,-

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Zeeuwse Dopringen 2.0'
Dopring 2.0
midden ajour met roodgouden dopjes
read more
dopring 2.0
midden ajour met roodgouden dopjes
read more
dopring 2.0
midden dicht met roodgouden dopjes
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top