skip to Main Content

Herensieraden

Marielle Overdulve

Hanger

In deze hanger heb ik de afbeelding van de Zeeuwse knop gegraveerd. De verdiepte lijntjes van de handgravure zijn antraciet-grijs geoxideerd, zodat de afbeelding wat sprekender wordt.

De hanger bestaat uit een strak afgewerkt plaatje met een gat erin, met daardoor een rond hangeroog. Meer basic kan eigenlijk niet. Ook de ketting waaraan de hanger hangt is no-nonsens, een ovale ankerketting. De afwerking van zowel de hanger als de ketting is licht gematteerd, zo vormt het een mooi geheel. De hanger staat trouwens ook mooi aan gewoon een (zeil)touwtje.

De hanger is van zilver 925 en heeft een afmeting van 20 x 25 mm.

Hanger los  € 195,-

Ankerketting zilver 925/ ø3,1 mm/ 60 cm  €70,-

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Herensieraden'
ring
handgravure
read more
Ring
handgravure tekst
read more
ring
handgravure Zeeuwse knop
read more
ring
handgravure tekst
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top