skip to Main Content

Herensieraden

Marielle Overdulve

ring

Een brede strakke ring is een perfecte basis voor een mooie handgravure. Dat kan in zilver, maar ook in goud: geel, wit of rood.

Een handgravure bestaat vooral uit lijnen, en donkere gedeeltes worden aangegeven door arceringen. De gravure kan gewoon licht blijven, dan glanzen de weggestoken lijntjes subtiel op. De gravure kan ook antraciet-grijs gekleurd worden door middel van oxideren (bij zilver) of rodineren (bij goud). Door deze manier wordt de afbeelding wat sprekender.

Op de foto’s hiernaast zijn voorbeelden te zien van verschillende gravures, een bloem, een hagedis, het Zeeuwse knopje, een tekst. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Ook onder het kopje trouwringen zijn voorbeelden te zien van gravures, vaak bedacht samen met mijn klanten, en dan wordt het extra persoonlijk.

Prijzen op aanvraag  

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Herensieraden'
ring
handgravure
read more
Ring
handgravure tekst
read more
ring
handgravure Zeeuwse knop
read more
ring
handgravure tekst
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top