skip to Main Content

Zeeuwse Gravures

Marielle Overdulve

Ring

In deze ring heb ik de afbeelding van het Zeeuwse knopje gegraveerd. De verdiepte lijntjes van de handgravure zijn antraciet-grijs gerodineerd, zodat de afbeelding wat sprekender wordt. De gravure kan ook licht blijven, dan sprankelt hij wat meer en is de afbeelding wat subtieler. De ring heeft een zacht mat-geschuurde afwerking.

De ring is van geelgoud 585. De ring kan ik in verschillende breedtes maken, maar de minimale breedte is 8 mm, anders komt de afbeelding van het Zeeuwse knopje niet goed tot z’n recht. De ring kan ook in roodgoud of witgoud, maar in witgoud is de prijs hoger. Ook de ringmaat is bepalend voor de prijs, de onderstaande prijs is berekend op ringmaat 18,0.

Prijs ring 8 mm breed, geelgoud of roodgoud  € 1084,-

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Zeeuwse Gravures'
Ring
gravure Zeeuwse knop zilver
read more
Ring
gravure Luctor et Emergo zilver
read more
Ring
gravure Zeeuwse knop geelgoud
read more
Hanger
gravure Zeeuwse knop zilver
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top