skip to Main Content

Zeeuwse Herensieraden

Marielle Overdulve

Ring

In deze ring staat de tekst “Luctor et Emergo” (ik worstel en kom boven). Dit is de wapenspreuk van Zeeland, maar daarnaast natuurlijk ook een tekst die privé van betekenis kan zijn. De tekst heb ik met de hand gegraveerd.

Een andere tekst is ook mogelijk, maar moet natuurlijk wel op de ring passen. De prijs van de ring wordt mede bepaald door het aantal letters.

De verdiepte lijntjes van de handgravure zijn antraciet-grijs geoxideerd, zodat de tekst makkelijk leesbaar wordt. De gravure kan ook licht blijven, dan sprankelt hij wat meer en is de tekst wat subtieler. De ring heeft een zacht mat-geschuurde afwerking.

De ring is van zilver 925. Ik kan hem in verschillende breedtes maken, vanaf ± 5 mm en breder. De ring op de foto heeft een breedte van 8 mm.

Prijs ring 8 mm breed  € 280,-

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Zeeuwse Herensieraden'
Ring
handgravure Zeeuwse knop zilver
read more
Ring
handgravure Luctor et Emergo zilver
read more
Ring
handgravure Zeeuwse knop goud
read more
Ring
handgravure Luctor et Emergo goud
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top