skip to Main Content

Basters Drijfslakje

Marielle Overdulve

ringetje

Een heel verfijnd, ringetje.

Het geelgouden slakje zit aan een draadringetje van 1 mm doorsnede. Het slakje kan ronddraaien, maar om te voorkomen dat hij naar de onderkant van je hand glijdt, zitten er twee verdikkingen aan de binnenkant van de ring, waardoor het slakje aan de bovenkant blijft. Maar het slakje beweegt dus wel.

Het slakje is klein, maar 7 mm in totaal. Het slakje is glanzend gepolijst en van geelgoud 750. Het draadringetje is gematteerd en van geelgoud 585.

Ringetje geelgoud  € 314,- 

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Basters Drijfslakje'

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top