skip to Main Content

Zeeuwse Knop

Marielle Overdulve

hanger

Bij deze hanger is het  Zeeuwse knopje op een gebogen plaatje bevestigd. Het plaatje is strak en glanzend gepolijst, waardoor het een mooi contrast geeft ten opzichte van het fijn bewerkte knopje.

Aan de achterzijde zit een buisje waar het collier doorheen kan. Omdat het buisje  een beperkte opening heeft (2,5 mm), kunnen er alleen colliers doorheen met kleine slotjes/oogjes aan het uiteinde. De hanger staat het mooist aan een wat stijver collier, zodat het mooi rond hangt.

De hoogte van het gebogen plaatje is 28 mm, het knopje heeft een doorsnede van 10 mm. Ander formaten, maar wel in dezelfde verhouding, zijn ook mogelijk.

Materiaal zilver 925

Hanger los  € 115,-

Edelstalen spiraal-collier  € 45,-

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Zeeuwse Knop'
ring
zilver
read more
ring
geelgoud
read more
hanger
gebogen plaatje geelgoud
read more
hanger
gebogen plaatje zilver
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top