skip to Main Content

Zeeuwse Knop

Marielle Overdulve

ring

Bij deze ring heb ik het  Zeeuwse knopje op een brede ring geplaatst. De ring is strak en glanzend gepolijst, waardoor het een mooi contrast geeft ten opzichte van het fijn bewerkte knopje.

Het knopje ligt iets verzonken in de ring. Dat vind ik mooi staan, omdat het zo meer één geheel vormt en bijkomend voordeel is dat het knopje daardoor heel stevig op de ring is bevestigd.

Als een ring vaak wordt gedragen heeft hij best wat te verduren, en dus ook het Zeeuwse knopje dat erop zit. Ook sieraden zijn aan slijtage onderhevig, in mate afhankelijk van hoe je er mee omgaat en hoe vaak je ze draagt. Wat dat betreft kun je ringen prima vergelijken met schoenen.

De ring is gemaakt van geelgoud 585.

De prijs van de ring is afhankelijk van de ringmaat en ringbreedte. De onderstaande prijs is gebaseerd op ringmaat 18,0 met een ringbreedte van is 7 mm, het knopje heeft een doorsnede van 8 mm. Ook andere ringbreedtes zijn mogelijk.

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in mijn winkel in Zierikzee. U kunt ook per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor informatie of een bestelling. Sieraden kunnen ook (verzekerd) opgestuurd worden. Ik heb niet altijd alle sieraden op voorraad en dan duurt het ongeveer 4 à 6 weken voordat ik het klaar heb, maar soms lukt het ook wat sneller.

U bent hier altijd van harte welkom, ook voor advies en een kijkje in de hele collectie.

Bekijk meer sieraden uit de collectie 'Zeeuwse Knop'
ring
zilver
read more
ring
geelgoud
read more
hanger
gebogen plaatje geelgoud
read more
hanger
gebogen plaatje zilver
read more

Welkom

Dagje Zierikzee?

Rondom Zierikzee, net buiten de stad zijn gratis parkeerplaatsen, ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vandaan. De dichtstbijzijnde is ten westen van Zierikzee P3-parkeerplaats-Scheldestraat, op 7 minuten lopen.

Voor bezoekers met een invalidenkaart is er parkeergelegenheid op 80 meter afstand (hoek Poststraat-Manhuisstraat).

Contact
Marielle Overdulve Edelsmid

Poststraat 30
4301 AD Zierikzee

Back To Top